top of page

Laat Je Kleine Picasso Onze Houten Cadeaubox Versieren voor Moederdag!


Moederdag staat voor de deur en je wilt de speciale vrouwen in je leven op een speciale manier verrassen. Wat dacht je van een cadeau met een creatieve en persoonlijke touch? Bij Cocon hebben we een geweldig idee: Laat je kleine Picasso onze houten cadeaubox versieren!


Bij Cocon vinden we niets belangrijker dan het creëren van herinneringen. En wat is er nu leuker dan samen met je kleintje een prachtige herinnering te maken speciaal voor mama/oma? Voor Moederdag hebben we speciaal vier mooie cadeauboxen samengesteld (Psssttt... Je ontvangt hierbij ook een GRATIS chocoladereep met eetbare bloemen!). Kies je favoriete box, geef bij het afrekenen van onze houten boxen aan dat je onze wikkel apart wilt ontvangen en ga aan de slag!


Shop ze hieronder:


Tips voor een creatieve knutselsessie:

  • Trek oude kleren aan die vies mogen worden. Een beetje verf op de kleren is juist een teken dat er flink geknutseld is!

  • Kies een gezellige plek uit waar jullie samen kunnen knutselen, zoals de keukentafel of de tuin. Bescherm de ondergrond met oude kranten of een plastic zeil (Tenzij je zin hebt in een verfrissende verfbeurt voor de tafel of vloer - en laten we eerlijk zijn, daar zit mama vast niet op te wachten...)

  • Moedig je kleintje aan om zijn of haar fantasie de vrije loop te laten. Verf, stickers, glitters - alles mag en kan!

  • Vergeet niet om tussendoor een foto of een filmpje te maken! Zo hebben jullie niet alleen een prachtig zelfgemaakt cadeau, maar ook een kostbare herinnering. Bovendien geeft het mama iets om te lachen - dubbel zo leuk!

  • Maak er een feestje van door samen te knutselen en te genieten van Quality time.

  • Na moederdag kun je deze houten box uiteraard nog gebruiken om herinneringen in op te bergen zoals foto's brieven, of andere kleine schatten die jullie samen hebben gemaakt.


Of je nu een moeder, oma, tante of andere belangrijke vrouw wilt verrassen, onze cadeauboxen zijn perfect voor Moederdag. Bestel vandaag nog en maak van Moederdag een onvergetelijke dag met een uniek en persoonlijk geschenk. Bekijk onze gehele Moederdag collectie.Comments


bottom of page