top of page

Vier Moederdag met GRATIS bloemenchocolade!

Om Moederdag nog specialer te maken, ontvang je nu bij aankoop van een van onze onderstaande Moederdagcadeauboxen een GRATIS chocoladebloemenreep ter waarde van €13,25! Deze verrukkelijke Belgische gecarameliseerde witte chocolade is gedecoreerd met handgeplukte eetbare biologische bloemen.

Chocolade bloemen.JPG

Moederdag Cadeau Boxen

GRATIS bloemenchocolade!

€ 32,50

€ 59,95

€ 34,95

€ 94,95

roos4_edited.png

Trakteer jouw moeder op een moment van pure verwennerij met onze

exclusieve 'Mama Blend' thee. Deze speciale blend is zorgvuldig samengesteld met liefde

en is geschikt voor alle moeders, inclusief borstvoedende moeders en

zwangere moeders to be.

Waarom 'Mama Blend' thee perfect is voor moeders:

  • Zwarte Thee Basis: Mild stimulerend, ideaal voor moeders die wat extra energie kunnen gebruiken.

  • Pepermunt: Verfrissend, ondersteunt een gezonde spijsvertering.

  • Lavendel: Kalmerend en vermindert stress.

 

Waarom 'Mama Blend' thee een goede keuze is voor Moeders To Be:

  • Rozenbloesem: Rustgevend, vermindert zwangerschapsgerelateerde stress.

  • Vanille: Zoet en kalmerend, zorgt voor ontspanning.

  • Biologische Productiemethode: Veilig en natuurlijk, zonder schadelijke toevoegingen.

IMG_9360.JPG

Moederdag Cadeau-ideeën

€ 37,95

€ 13,-

€ 29,-

€ 14,95

Tips voor het vinden van jouw Moederdag cadeau:

IMG_9390_edited.jpg

1. Luister Naar Haar Wensen:

Neem de tijd om te luisteren naar wat je moeder graag doet, haar interesses en hobby's.

Een cadeau dat aansluit bij haar passies zal zeker gewaardeerd worden.

2. Persoonlijke Touch:

Voeg een persoonlijk tintje toe aan het cadeau. Overweeg een handgeschreven kaartje toe te voegen met een speciale boodschap of kies voor een gepersonaliseerd cadeau dat laat zien dat je echt aan haar hebt gedacht. Bekijk onze handsgeschepte kaartjes.

3. Kwaliteit Boven Kwantiteit:

Investeer in een cadeau van hoge kwaliteit dat lang meegaat en waar ze echt van kan genieten.

Onze prachtige cadeaupakketten zijn gevuld met zorgvuldig uitgekozen producten, waardoor elk moment speciaal wordt. Bekijk hier alle pakketten.

4. Vind Het Perfecte Moederdagcadeau, Ongeacht Je Budget:

Een cadeau voor Moederdag hoeft niet duur te zijn om bijzonder te zijn. Bij ons vind je een breed scala aan cadeaus voor elk budget. Van onze prachtige cadeaupakketten tot heerlijke geurkaarsen en bijvoorbeeld onze verrukkelijke chocolade reep met eetbare bloemen we hebben voor elk wat wils. Laat je moeder zien hoeveel ze voor je betekent, ongeacht het bedrag dat je uitgeeft.

Bekijk al onze producten.

Een verrassing voor mama

Gemaakt met Liefde

Voor de Groene Moeder

Is jouw moeder ook zo dol op buiten zijn en in de tuin werken? Het is bewezen dat tijd doorbrengen in de natuur ontspannend is. Met onze cadeaus maak je het buitenleven nóg leuker! Wat denk je bijvoorbeeld van samen genieten van een heerlijk kopje (Moederdag)thee, vergezeld door het moestuinboek van Nina Nijland en onze chocoladereep met biologische eetbare bloemen? Of misschien vindt ze het leuk om bloemen te kweken in de prachtige potten van Bergs Potter en ze vervolgens te bewaren in het handige pocket Herbarium, net voordat ze verwelken.

€ 13,25

€ 34,50

€ 38,95

€ 28,99

Voor ons is Moederdag een extra bijzondere feestdag, want wij, Ronella en Leanne, vormen als moeder en dochter de drijvende kracht achter Cocon.

Het is zo bijzonder om samen een bedrijf te runnen, creatief bezig te zijn en op zoek te gaan naar nieuwe unieke producten voor onze cadeauboxen. Onze taakverdeling is duidelijk: Ronella komt met nieuwe ideeën, pakt boxen voor jullie in en houdt de financiën in de gaten, terwijl dochter Leanne zich voornamelijk bezighoudt met fotografie en social media.

Bij Cocon draait alles om het vieren van speciale momenten en het vinden van een persoonlijk cadeau. Ontdek vandaag nog onze prachtige collectie en laat ons je helpen om jouw momenten onvergetelijk te maken. Welkom bij Cocon, waar elk geschenk met liefde wordt samengesteld!

Ons verhaal...

Inge_Pieck_Fotografie-61.jpg

Ronella en Leanne tijdens bruiloft Leanne - Foto: Inge Pieck

Voor de Culinaire Moeder

Is jouw moeder een echte keukenprinses die altijd op zoek is naar nieuwe smaken en gerechten? Voor haar hebben we het perfecte Moederdagcadeau! Ontdek onze selectie culinaire verrassingen die haar liefde voor lekker eten tot leven brengen. Verwen haar met biologische (on)kruidenpasta, heerlijke olijfolie of smaakvolle tomatensaus.
Of laat haar creativiteit de vrije loop met een inspirerend kookboek boordevol nieuwe recepten. Laat haar smaakpapillen dansen en haar hart verwarmen deze Moederdag!