top of page

We Are Cocon

Uniek, Natuurlijk en Stijlvol

Cadeaubox Cocon

"Wij geloven dat de kleinste details de grootste betekenissen hebben."

Cocon zijn wij gestart omdat we uit eigen ervaring weten hoe lastig het kan zijn om een cadeau te vinden dat echt bijzonder en persoonlijk is. Te vaak vielen we terug op de standaard cadeaus van grote cosmeticabedrijven of andere standaard opties, die weinig emotie of betekenis met zich meedragen.

Bij belangrijke momenten in het leven, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, huwelijk of een andere speciale gelegenheid, willen we allemaal graag iets geven dat echt blijft hangen bij de ontvanger.

Iets dat niet alleen een glimlach op hun gezicht tovert bij het uitpakken, maar ook nog jarenlang plezier en herinneringen met zich meebrengt.

Daarom zijn we met Cocon gestart: om een alternatief te bieden voor de alledaagse cadeaus en om jou te helpen iets te vinden dat écht speciaal is. 

Cadeaupakket Cocon
Botanical candle geurkaars
Duurzame cadeaubox
Cadeaupakket voor haar
Natuurlijke thee

De weg van Cocon

Familiebedrijf

Ronella en Leanne, als een hecht moeder-dochter team, vormen de drijvende kracht achter Cocon.

Hun passie voor unieke geschenken is de kern van Cocon. Samen bieden zij jou de oplossing in de zoektocht naar een origineel en persoonlijk cadeau. Met zorgvuldig gekozen producten en een persoonlijke touch maken zij speciale momenten extra bijzonder. Ontdek de prachtige collectie en maak jouw momenten onvergetelijk!

Duurzaam

In onze cadeau boxen vind je vooral duurzame producten. We kiezen zorgvuldig voor eco-vriendelijke opties die kwaliteit en het milieu vooropstellen. Of het nu handgemaakte schatten zijn of natuurlijke verzorgingsproducten,

elk item draagt bij aan een bewuste, duurzame levensstijl.

Herbruikbaar

Onze houten cadeauboxen zijn kleine schatten op zich. Nadat het geschenk is uitgepakt, transformeer je het naar iets nieuws. Laat je fantasie de vrije loop en geef ze een tweede leven als opbergdozen, decoratiestukken of als basis voor knutselprojecten. Deze dozen bewaren kostbare herinneringen en zorgen voor blijvende inspiratie.

bottom of page