top of page

We Are Cocon

Uniek, Natuurlijk en Stijlvol

Elke Verbruggen fotografie-Cocon-41.jpg

"Wij geloven dat de kleinste details de grootste betekenissen hebben."

Onze cadeauboxen zijn een feest om te schenken en te ontvangen. Elk product is met liefde en oog voor de kleinste details geselecteerd door ons team, waardoor ze verre van standaard cadeaupakketten zijn.

Onze cadeauboxen zijn juist persoonlijk en uniek, gevuld met producten die jarenlang plezier bieden en dienen als tastbare herinneringen.  Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een bijzondere gelegenheid of simpelweg wilt laten zien dat je om iemand geeft, onze luxe cadeauboxen zijn de ideale manier om je liefde en waardering te uiten.

Elke Verbruggen fotografie-Cocon-62.jpg
Elke Verbruggen fotografie-Cocon-29.jpg
Elke Verbruggen fotografie-Cocon-38.jpg
Boslucht-pakket-schuin-web.jpg
Elke Verbruggen fotografie-Cocon-13.jpg

De weg van Cocon

Familiebedrijf

Ronella en Leanne, als een hecht moeder-dochter team, vormen de drijvende kracht achter Cocon.

Hun passie voor unieke geschenken is de kern van Cocon. Samen bieden zij jou de oplossing in de zoektocht naar een origineel en persoonlijk cadeau. Met zorgvuldig gekozen producten en een persoonlijke touch maken zij speciale momenten extra bijzonder. Ontdek de prachtige collectie en maak jouw momenten onvergetelijk!

Duurzaam

In onze cadeau boxen vind je vooral duurzame producten. We kiezen zorgvuldig voor eco-vriendelijke opties die kwaliteit en het milieu vooropstellen. Of het nu handgemaakte schatten zijn of natuurlijke verzorgingsproducten,

elk item draagt bij aan een bewuste, duurzame levensstijl.

Herbruikbaar

Onze houten cadeauboxen zijn kleine schatten op zich. Nadat het geschenk is uitgepakt, transformeer je het naar iets nieuws. Laat je fantasie de vrije loop en geef ze een tweede leven als opbergdozen, decoratiestukken of als basis voor knutselprojecten. Deze dozen bewaren kostbare herinneringen en zorgen voor blijvende inspiratie.

bottom of page