top of page

Algemene Voorwaarden

Plaatsen van een Bestelling

Door een bestelling te plaatsen op onze webshop, verklaart u dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. U kunt een bestelling plaatsen door de stappen te volgen die op onze website worden aangegeven. Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging per e-mail.

Prijs en Betaling

De prijzen van onze producten worden duidelijk vermeld op onze webshop. Betaling kan worden gedaan met de beschikbare betaalmethoden zoals aangegeven op onze website. Alle betalingen zijn verschuldigd bij het plaatsen van de bestelling.

Verzending

We streven ernaar om uw bestelling binnen de aangegeven levertijd te verzenden. De verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces.

Risico van Verlies

Het risico van verlies of beschadiging van de producten gaat over op de klant op het moment van levering.

Retourneren

Vanwege de aard van onze producten kunnen deze niet worden geretourneerd of geruild, tenzij er sprake is van een defect of schade bij levering. In dat geval dient u ons onmiddellijk op de hoogte te stellen via info@yourcocon.nl en de beschadigde producten te retourneren binnen 7 dagen na ontvangst.

Garantie

Cocon garandeert dat alle producten voldoen aan de beschrijving op onze webshop en vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten.

Privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons. Raadpleeg ons Privacybeleid om te begrijpen hoe we uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen.

Wijzigingen in Algemene Voorwaarden

Cocon behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op onze webshop zijn gepubliceerd.

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden of onze producten,

neem dan contact met ons op via info@yourcocon.nl

Dank u voor uw interesse in Cocon Webshop. We hopen dat u geniet van onze producten!

Overige gegevens:

Handelsnaam: Complimenthee

KVK: 59246286

bottom of page