top of page

Wilder Land: met een kopje thee help je de natuur!Naast onze eigen Cocon theemelanges mogen we nu een nieuwe merk aan ons assortiment toevoegen - Wilder Land!


Elke keer dat je een kopje Wilder Land-thee zet, draag je direct bij aan het herstel van de Nederlandse natuur. Hoe? Door de (on)kruiden die in de thee worden gebruikt, te zaaien op lokale boerderijen!

In samenwerking met Nederlandse boeren kweekt Wilder Land inheemse kruiden. Deze wilde kruiden zijn van onschatbare waarde voor onze natuurlijke omgeving. Ze bieden niet alleen onderdak aan bijen, vogels en vlinders, maar spelen ook een essentiële rol in het bevorderen van gezonde ecosystemen.


Door meer inheemse kruiden en (on)kruiden te zaaien, zien de velden er niet alleen prachtig uit, maar trekken ze ook insecten aan die cruciaal zijn voor het bestuiven van gewassen. Dit draagt op zijn beurt bij aan onze voedselvoorziening en de biodiversiteit in Nederland.

Elk kopje Wilder Land-thee is een kleine daad van liefde voor onze planeet. Met elke slok geniet je niet alleen van heerlijke smaken, maar lever je ook een waardevolle bijdrage aan het herstel en behoud van onze natuurlijke omgeving. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de verrassende smaken van Wilder Land-thee en draag bij aan een groenere toekomst!


SHOP NUComments