top of page

Achter de Schermen bij Cocon: Onze stijlvolle BrandingWelkom achter de schermen bij Cocon! We zijn super enthousiast om je een kijkje te geven in het ontstaan van ons merk. Van het allereerste ontwerp tot de keuze van kleuren en verpakkingen, elk detail van Cocon is met liefde en aandacht ontwikkeld door de fantastische ontwerpers van juliontwerpers.nl. Laat me je meenemen op een reis door het verhaal van Juli ontwerpers en hoe ze Cocon tot leven hebben gebracht!


Ons logo

Laten we beginnen met ons prachtige logo. Het is een mix van modern design met een vleugje Engelse charme. Het is eigenlijk een beetje zoals een perfect kopje thee: eenvoudig, maar toch verfijnd.

We wilden iets dat er zowel hedendaags als tijdloos uitzag, maar met een speelse twist. En voilà, ons logo was geboren! Het straalt precies de elegantie uit die past bij de essentie van Cocon.


Het kleurenpalet

En laten we het hebben over kleuren! Groen is onze grote liefde. Het staat voor alles wat we willen uitstralen: natuurlijk, landelijk en een tikkeltje stoer. Dus toen we naar

Juli ontwerpers gingen, wisten we één ding zeker: groen moest een hoofdrol spelen.

Samen met een warm palet van gebroken wit, beige en bruin, hebben ze een uitnodigende sfeer gecreëerd die je meteen omarmt.


Verpakkingen

Maar laten we niet vergeten hoe belangrijk de verpakking is! Onze cadeauboxen zijn als een cadeautje op zich. Elk detail is met zorg gekozen om je te betoveren zodra je het pakket opent. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook een verlengstuk van ons merk. Ze stralen dezelfde stijlvolle uitstraling en aandacht voor kwaliteit uit, zodat je je meteen speciaal voelt.


Onze mascotte

En dan die schattige vlinder! Je ziet 'm overal op onze producten.

Hij is als een geheim vriendje, die je begeleidt op jouw ontdekkingsreis door de wereld

van Cocon. Het is die extra touch die ons merk zo uniek maakt.Comments


bottom of page